legoholmzon.blogg.se

Här kommer ni kunna läsa info, träningsrapporter om Legoholm, startkommentarer m.m

Träning igen och ny skötare

Kategori: Tränarrapporter

En del har hänt med Lego under sommaren..

Jag misstänker att ni alla vet om att Legoholm Zon har opererats. (läs mina tidigare inlägg för mer info om detta annars)

Operationen gick ju bra och Legoholm Zon är åter på benen, hon tränar normalt igen, är pigg och glad i träningen och hon gör precis det personalen begär av henne, Kenneth var ute med lego i ett rundjobb i måndags och var nöjd med henne, hon kändes fin i travet, benet såg bra ut idag (tisdag) efter gårdagens jobb..

Förra veckan nåddes vi av beskedet att Sidney Van den Brande har slutat hos Roger för att börja jobba hos Stefan Melander, stort lycka till önskar vi honom och tackar för tiden ihop med Legoholm Zon..

Ny skötare för Lego blir nu Sofia Wedin, hon har varit i stallet sedan april i år, tidigare har hon jobbat åt gamla Solvallatränaren Christer Nyström i 8 år och de två senaste åren har Sofia jobbat hos Per Lennartsson. Vi hälsar Sofia välkommen in i gänget och önskar henne all lycka med hennes passhästar och tiden ihop med Legoholm..

Då Lego funkar bra i träningen hoppas jag vi snart får se henne ute på banan igen.. Återkommer självklart när det blir dags.